Lang geleden was er een tijd waarin vrouwen centraal stonden in de samenleving,
een tijd waarin hiërarchie en onderdrukking nog niet bestonden,
een tijd waarin het goddelijke als vrouwelijk werd ervaren,
en het levengevende als heilig werd beschouwd.


Een cyclische tijd waar leven, dood en wedergeboorte centraal staan.

 

Ancient Herstory 

Lang geleden komt dichtbij wanneer ik Ancient Herstory aan jou vertel. Wanneer ik Haar Verhaal met je deel en de oude wijsheden uitdraag die ik in de afgelopen decennia heb ontdekt tijdens mijn onderzoeken en opleidingen. We zullen zwerven door eeuwen en dimensies, magische momenten beleven, mijmeren en dromen over lang vervlogen tijden, het vrouwelijk goddelijke ontdekken in wetenschap en spiritualiteit en bovenal een bewustzijn ontwikkelen naar een leven in balans. Een maatschappij waar mannen én vrouwen naast elkaar bewegen op basis van gelijkwaardigheid. Ongeacht huidskleur, gender, religie of potentie. Een egalitaire samenleving is geen fictie, maar een feit zodra je je bewust wordt van de mogelijkheden.

Karin Haanappel
kunst- en cultuurhistorica
auteur van o.a. Het Parijs van Isis & Herstory of Art

 

Het Ancient Herstory Jaarprogramma

Wat kun je verwachten?
Elke maand is er een online masterclass gerelateerd aan Ancient Herstory (12 masterclasses in een jaar). Een masterclass wordt gegeven door mijzelf of iemand die ik uitnodig om te komen spreken. Als deelnemer aan het jaarprogramma kun je deze online masterclass live bijwonen en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Een masterclass duurt ongeveer een uur met een uitloop voor de vragen. Alle masterclasses worden in de online leeromgeving geplaatst zodat er een prachtige kennis database zal ontstaan. Zolang je deelneemt aan het Ancient Herstory Jaarprogramma heb je toegang tot deze database.
Bij het jaarprogramma hoort een besloten Facebook groep waar je met de andere deelnemers van gedachten kunt wisselen over de onderwerpen die aan bod komen in de masterclass. Daarnaast zijn er door het jaar heen nog veel extra’s en krijg je korting op Herstory evenementen.

Het Ancient Herstory Jaarprogramma is gestart op de ochtend van de Moedernacht (24 december). In deze nacht geeft de Donkere Aardemoeder geboorte aan haar Lichtkind. Het nieuwe licht (Zon) wordt geboren en de levenskracht wendt zich van binnen naar buiten. Vanuit een cyclisch bewustzijn is het licht wedergeboren en maakt het oude plaats voor het nieuwe. Je kunt kennismaken met het jaarprogramma door de eerste masterclass op 24 december 2018 kosteloos bij te wonen. KLIK hier om de replay te bekijken.

Regelmatig zijn er inleidende webinars over Ancient Herstory. Klik op de knop hieronder om je voor het eerstvolgende webinar aan te melden.

Wat kost deelname aan het Ancient Herstory Jaarprogramma?
Tot 8 maart 2019 betaal je € 222,22 voor het jaarprogramma (of € 22,22 x 12 maanden als je in termijnen wilt betalen).
Na wereldvrouwendag gaat de prijs omhoog naar € 333,33 (of € 33,33 x 12 maanden als je in termijnen wilt betalen).
Ancient Herstory is een jaarprogramma dat je niet tussentijds kunt beëindigen, ook niet als in je in termijnen betaalt.

Je kunt je aanmelden door op de knoppen hieronder te klikken.

Heb je nog vragen, stuur een mailtje naar het Team: teamkarinhaanappel@gmail.com

We kijken ernaar uit om samen met jou in de wereld van Ancient Herstory te stappen!

Pin It on Pinterest

Share This